Algemene hotelinformatie - WestCord Hotels (2023)

Ontbijt
Het ontbijtbuffet bevindt zich in MME Coco, waar bij binnenkomst om het kamernummer wordt gevraagd.

Ontbijttijden

 • Maandag t/m vrijdag: 7:00 – 10:30 uur
 • Zaterdag & zondag: 7:00 –11:00 uur

Kinderen tussen 0 en 2 jaar mogen gratis mee ontbijten en kinderen tussen 2 en 12 jaar ontvangen 50% korting. Het is tevens mogelijk om het ontbijt via roomservice naar de kamer te laten brengen. Houd er echter wel rekening mee dat dit alleen mogelijk is op de tijden wanneer het ontbijt ook in het restaurant wordt aangeboden. De extra kosten bedragen €5,-.

Check-out

Uitchecken kan tot 12:00 uur. Hierna dient de kamer verlaten te zijn. Later uitchecken is mogelijk tegen een vergoeding,neem hiervoor contact op met de receptie.

Roomservice
Roomservice is dagelijks mogelijk in het hotel vanaf 11:00 tot 22:00 uur. Houd er rekening mee dat er servicekosten à €5,- per bestelling in rekening gebracht worden. Toets nummer 3 op de telefoon in de kamer om te worden verbonden met een roomservice medewerker.

Telefoon
In de kamer is een telefoon aanwezig. Neem voor informatie over de kosten van het gebruik van de telefoon contact op met de receptie. Houdt er rekening mee dat deze kosten automatisch op de kamerrekening worden bijgeboekt. Toets eerst een 0 voor een buitenlijn. Voor internationale gesprekken dient eerst een 0 en daarna de landcode ingetoetst te worden.

De receptie is 24 uur per dag te bereiken onder nummer 9 op de telefoon in de kamer.

Overige informatie

Adapter
Adapters zijn tegen borg te leen bij de receptie.

Airconditioning
Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. De gewenste temperatuur en mate van luchttoevoer zijn zelf in te stellen.

Autoverhuur
Een auto huren tijdens je verblijf? Neem contact op met de receptie.

Bagage
Het hotel beschikt over een afgesloten bagageruimte naast de receptie waar bagage tijdelijk opgeslagen kan worden, verder kan op aanvraag de bagage naar je kamer worden gebracht.

(Video) WestCord Fashion Hotel Amsterdam - Hotel in Amsterdam, the Netherlands

Betaling
De hotelrekening dient bij uitcheck te worden voldaan. Betalen is mogelijk op de volgende manieren: creditcard (Visa, American Express, Euro-/Mastercard of Diners Club), pinpas of contant.

Bloemen
De mogelijkheid bestaat om bloemen te bestellen, deze zullen afgeleverd worden bij het hotel.Neem voor meer informatie contact op met de receptie.

Dieet
Volgje een bepaald dieet of ben je allergisch voor bepaalde producten, meld dit dan bij de receptie zodat er tijdensontbijt/lunch/diner rekening gehouden kan worden met je speciale wensen.

Dokter/Tandarts
Neem voor een dokter of tandarts contact op met de receptie.

Elektriciteit
Het voltage in Nederland is 220 Volt.

Evacuatie
In geval van nood is het mogelijk dat het hotel geëvacueerd moet worden. Het is van dringende noodzaak om tijdens een evacuatie de instructies van het personeel op te volgen.

Extra bed of babybed
Een extra bed of babybed op de kamer? neem dan contact op met de receptie. Hier zijn kosten aan verbonden.

Extra kussens en dekens
Extra kussens liggen in de kast op de kamer. Voor extra lakens en eventueel meer dekens kunt u contact opnemen met de receptie.

Fiets
Bij de receptie zijn fietsen te huur. De kosten hiervoor zijn €14,50 per dag. Na 18:00 uur bedragen de kosten €6,25 tot het einde van de dag.

Gevonden voorwerpen
Iets gevonden of verloren, kom langs bij de receptie.

Huisdieren
Huisdieren worden niet toegelaten in het hotel. Indien u echter toch uw huisdier meeneemt, dan behouden wij ons het voorrecht u de toegang tot het hotel te ontzeggen en worden er eventueel annuleringskosten in rekening gebracht.

Internet (wifi)
In het gehele hotel is gratis wifi beschikbaar.Netwerk: ‘WestCord Fashion’

(Video) WestCord Hotel Noordsee - Hotelkamers en appartmenten op Ameland voor vakantie met het hele gezin!

Huishouding
De kamer wordt iedere dag schoongemaakt en op verzoek krijgje iedere dag schone handdoeken.

Kamersleutel
De kamersleutel is een keycard. Neem dekeycard altijd mee. Bij vertrekt dient de keycard weer ingeleverd te worden. Vanwege veiligheidsoverwegingen staat het kamernummer niet op de keycard vermeldt.

Klachten
Wij stellen het op prijs als klachten worden gemeld bij de receptie of op het enquêteformulier in de kamer.Hierdoor zijn wij in de gelegenheid een passende oplossing te bieden.

Kluis
Op elke hotelkamer is een kluis aanwezig, het gebruik van de kluis is met een pincode en geheel kosteloos. Volg voor gebruik de instructies op de kluis.Vergeet niet om uw eigendommen uit de kluis te halen bij vertrek!

Koffie- en theefaciliteiten
Elke hotelkamer beschikt over koffie- en thee faciliteiten.Is het assortiment onvoldoende? geef het aan bij de receptie! De koffie cupjes voor het Nespresso apparaat worden dagelijks gratis aangevuld. Eventuele extra cupjes zijn verkrijgbaar a €0,50 per stuk.

Minibar
De hotelkamer beschikt over een minibar. De minibar werkt op een automatisch systeem. Drankjes en snacks worden automatisch in rekening gebracht. De minibar kan eventueel ook gevuld worden met eigen spullen. Neem hiervoor contact op met de receptie.

Museumkaartjes
Via de receptie is het mogelijk om kaartjes voor de meeste grote musea en attracties in Amsterdam aan te schaffen. Deze kaartjes geven jerecht op directe toegang tot de musea, jekunt de wachtrij bij de kassa overslaan.

Niet storen
Hang het bordje ‘niet storen’ aan de deur als je privacy wenst. Houd er rekening mee dat er dan geen schoonmaak- en minibarservice plaats vindt.

Openbaar vervoer
Er rijden trams en bussen van en naar het Centraal Station:

 • Tramlijn 1 en 17 ( halte Derkinderenstraat of Surinameplein)
 • Nachtbuslijn 353 (halte Station Lelylaan)

De trams vertrekken gedurende de gehele dag ongeveer iedere 5 minuten naar Centraal Station. ’s Nachts gaat gedurende de gehele week ieder uur een nachtbus van Centraal Station naar Station Lelylaan en in het weekend ieder half uur. De reistijd van het hotel naar Amsterdam Centraal bedraagt ongeveer 20 minuten. De laatste trams vanaf Amsterdam Centraal richting Surinameplein gaan om 00:15 (tram 1) en 00:22 uur (tram 17).

Bij de receptie zijn vervoersbewijzen te verkrijgen evenals informatie over prijzen e.d.

Parkeerbeleid Amsterdam
Laat u zich hier goed over informeren bij de receptie. In Amsterdam wordt een streng parkeerbeleid gehanteerd en in vrijwel de hele stad is het parkeren alleen mogelijk tegen betaling.

(Video) WestCord Hotel Schylge Terschelling - Hotel in West-Terschelling

Parkeerbeleid hotel
Het hotel beschikt over een parkeergarage met cameratoezicht. De kosten voor een parkeerplaats bedragen € 25,- per overnachting.

Plattegrond Amsterdam
Een plattegrond van Amsterdam is te verkrijgen bij de receptie.

Post versturen en ontvangen
Binnengekomen post wordt bij de receptie bewaard en zo spoedig mogelijk aan je overhandigd. Post die je wilt versturen kan worden afgegeven bij de receptie, ook zijn er postzegels verkrijgbaar.

Radio
Via de televisie in de kamer zijn ook radiostations te ontvangen.Maak een keuze via het hoofdmenu op het televisiescherm.

 1. NPO Radio 1
 2. NPO Radio 2
 3. NPO 3 FM
 4. NPO Radio 4
 5. NPO Radio 5
 6. Radio 538
 7. Sky Radio
 8. Radio Veronica
 9. SLAM FM
 10. BNR Nieuwsradio
 11. Arrow Classic Rock
 12. Q Music
 13. Classic FM
 14. 100% NL
 15. Radio Decibel
 16. FunX
 17. Sublime FM
 18. Radio 8 FM
 19. Radio 10 Gold
 20. Efteling Radio
 21. Ujala Radio
 22. RTV Noord-Holland
 23. Omrop Fryslan
 24. Omroep Flevoland
 25. Omroep Gelderland
 26. Radio M Utrecht
 27. Omroep Brabant
 28. Radio Rijnmond
 29. Radio L1

Receptie
De receptie bevindt zich bij de ingang van het hotel en is 24 uur per dag bereiken via nummer 9 op de telefoon in de kamer.

Religie
De receptie heeft informatie betreffende adressen en tijden van gebedshuizen.

Review
Kwaliteit, uitstekende service en persoonlijk aandacht staan bij WestCord Hotels hoog in het vaandel. Daarom stellen wij je mening bijzonder op prijs.

Rookbeleid
Fashion Hotel Amsterdam is een rookvrij hotel, roken is dan ook nergens in het gebouw toegestaan. Op het verwarmde buitenterras is roken toegestaan tot 23:00 uur. In geval roken in het hotel wordt geconstateerd, wordt een schoonmaakboete van €150,- in rekening gebracht.

Roomservice
Roomservice is mogelijk in het hotel vanaf 11:00 tot 22:00 uur. Houd er rekening mee dat er bij iedere bestelling servicekosten in rekening worden gebracht. Toets nummer 9 op de telefoon om te worden doorverbonden met een roomservice medewerker.

Schade
het hotel is niet aansprakelijk is voor persoonlijk letsel, schade, vermiste of vergeten bezittingen.Bewaar persoonlijke bezittingen zoveel mogelijk in de kluis op de kamer.

Sport, ontspanning, massage

In Fashion Hotel Amsterdam bevindt zich WellCome Wellness waar je gebruik kunt maken van het zwembad, fitness, sauna’s of lichaamsbehandelingen in de beautysalon.

(Video) ss Rotterdam: The Start of New Memories - Cruise hotel in Rotterdam

Bekijk de faciliteiten van Fashion Hotel Amsterdam

Strijkplank en strijkbout
Een strijkplank en strijkbout zijn te vinden in de kast op de kamer.

Suite
Het hotel beschikt over een suite op de 7everdieping. De suite is uitermate geschikt voor zowel een romantisch als een zakelijk verblijf.

Toiletartikelen
Bij de receptie zijn tandenborstels, scheermessen en naaigereite verkrijgen.

Tours/excursies
Amsterdam ontdekken? Tours en excursieszijn te boeken bij de receptie.

Taxi
Wij regelen graag een taxi voor je. Bel met de receptie (nummer 9).

Telefoon

 • Externe lijn: 0
 • Roomservice: 9
 • Receptie: 9
 • Room to room: 1 + kamer nummer
 • The Wellness Garden: 828

Terras
Het terras grenst aan het restaurant. Het is ook mogelijk op hetterras te ontbijten, lunchen of dineren. Bij lekker weer zeker een aanrader! Het terras is geopend in de zomermaanden en bij mooi weer.

Vergaderzalen
Het hotel beschikt over 14 moderne vergaderzalen met de faciliteiten die daarbij horen.Bekijk de vergaderfaciliteitenof neem contact op met de receptie.

Wekservice
Je kunt bij de receptie een wake up call aanvragen. Tevens is het mogelijk om zelf via televisie op dekamer de wekkerfunctie in te stellen. Volg hiervoorde instructies vanuit het menu op de televisie.

Wasserette
Gasten kunnen gebruik maken van de wasserette service. De prijslijst en een laundry bag liggen in de kast op de kamer. Geef de was voor 8:00 uur af bij de receptie, dan ligt het dezelfde dag, voor 18:00 uur, weer klaar.Het gebruiken van deze service is mogelijk van maandag tot en met zaterdag.

Videos

1. WestCord Hotel de Veluwe - Hotel in Garderen
(WestCord Hotels)
2. Hotel Leeuwarden: Westcord WTC Hotel Leeuwarden | Op Pad Met Voordeeluitjes.nl
(Voordeeluitjes.nl)
3. WestCord Strandhotel Seeduyn - Hotel met appartementen op Vlieland
(WestCord Hotels)
4. Noorderpoort - Gastvrijheid & Toerisme (WestCord Hotel)
(Noorderpoort)
5. Hotel Veluwe: Hotel Mennorode | Op Pad Met Voordeeluitjes.nl
(Voordeeluitjes.nl)
6. WestCord Webinar Mystery Visits
(Feyona)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated: 04/12/2023

Views: 6097

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.